Wednesday, April 11, 2007

Naken Sushi

Att man kan åka till Japan och äta sushi på nakna kvinnor (nyotaimori) är ju ingen nyhet, men nu behöver man inte åka så långt, för Hadaka Sushi på Sunset Boulevard i LA har introducerat denna japanska tradition här i USA.

Jag bara undrar hur man lyckades ta sig runt hälsovårdsmyndigheten och själv vill jag även fortsättningsvis äta min sushi påklädd...eller i alla fall utan en naken kvinna som fat.

8 comments:

Desiree said...

Gud vad folk hittar på. Jag håller helt med dig vill också ha min sushi påklädd och inte serverad på någon naken kvinna.

Fia said...

Åh, FegFia vill inte ens ha rå mat...

Ang. vår diskussion om jämställdehet, kolla min blogg om en stund. Du har gett mig inspiration! ;-)

Anne-Marie said...

Har aldrig ens prövat att äta Sushi men det låter ju inte alls särskilt aptitretande att äta den på en naken kvinna. Nej tack!

Mikael said...

Sushi ar gott och nakna kvinnor ar ju trevligt.

Behover jag tillagga nat:-)

/frasse

Ing said...

Vilken märklig kombination, är den nakna kvinnan smakförhöjande eller är hon enbart till för att öka underhållningsvärdet på middagen? Och kan man få en naken man istället?

Monica said...

Ja, smaken är som baken...men helt klart vill jag inte ha en naken bak, eller något annat naket heller för den delen, att äta på.

Hihi, Ing, när jag skrev inlägget så tänkte jag precis samma sak, hur skulle det se ut med en man liggandes där under all sushi istället...

Mikael said...

Det kanske finns en marknad for "Male Nude Sushi"...

http://www.svd.se/dynamiskt/utrikes/did_15122310.asp

/frasse

eeeee said...

skulle gilla det. vet att du tycker jag är knäpp.