Friday, August 24, 2007

Ditt UFO

Alla UFO-fans har chansen att mingla med likasinnade i San Jose där Bay Area UFO Expo hålls i helgen. Bland annat kommer en herr Perala berätta om hans lite annorlunda skidsemester, när 3 aliens dök upp mitt framför honom (på äkta Star Trek vis), de öppnade en av stugans väggar och tog honom till ett ljust rum där de tog hans DNA och sedan återlämnade honom till hans stuga, med skillnaden att han nu var ordentligt solbränd och hade blåtiror.

Uhum...

4 comments:

Anonymous said...

hmmmm....ja varför inte, de flesta har ju någon gång trott på tomten och Karlsson på taket....fast jag antar att denna herre räknas som vuxen och aningen drogliberal.

Mackan

The Hanssons said...

Hejsan Monica

ville bara lämna en hälsning till dig

Anonymous said...

Hm, var var det nu någonstans jag läste om det här med folk som träffat på UFO, de var vanligtvis vita män i medelklassen, som någonstans ute i obygden eller i sitt hem träffat på små varelser som tagit med dem till rymdskeppet (kan inte rymdvarelserna göra undersökningarna på fältet om de nu har teknik nog att färdas till en annan planet?) plockat prover från dem och sedan blir de aldrig sig själva igen.
/Cara

Himla skoj att du är tillbaka förresten!

Monica said...

Jo, tyckte att det var ganska lustigt med snubben som skulle hålla föredrag om hur han blev solbränd och fick blåtiror när han kom i kontakt med aliens :)

Nika, tack för hälsningen, kikade in hos dig och tyckte det var jättekul att läsa om din nytryckta bok!

Cara, kul att vara tillbaka! Tack för din uppmuntran!