Thursday, December 20, 2007

Fiffig bag - Flip and Tumble

En liten boll som man kan ha i handväskan och bara vika ut vid behov. Väldigt fiffigt. För trots att det finns många eco-väskor så gäller det ju att alltid ha den tillgänglig och inte kvarglömd i skåpet hemma eller i bilen.

5 comments:

Anonymous said...

Oj, här pratas inget alls om plaståpåsen. EN hypotetisk diskussion på radion hörde jag dock: hur dyr kan den bli? Annars inget.
Däremot kan jag meddela att jag haft äran att bli bjuden på Susannes piroger i dag. Vi mumsade i oss och mellan tuggorna tänkte vi på Dig, och ditt rekord: det är oslagbart! Men sen är ju de där pirogerna också oslagbart goda!
Gdd Jul till dig och dina älsklingar!

Monica said...

hmmm, intressant!

hehe, nu kommer jag inte ens ihåg hur många jag klämde i mig den där gången...men det är ju lite kul att hon har rekord på knedel-sidan istället :). God jul på dig också och hoppas att ni får en mysig julledighet och att det kommer lite snö så att ni får in rätta stämningen!

Anonymous said...

Hehe, ja, jag minns inte heller ... undra om det inte var sju?

Petchie75 said...

Vilken bra pase! I Belgien borjade de ta betalt for plastkassar i somras och en mataffarskedja delade ut tygkassar som man kunde knyckla ihop till mycket liten stl - den har jag alltid i vaskan.

Monica said...

Petra, jag tror att det är så det måste vara, dvs att man kan ha med sig påsarna överallt, så att man kan hala upp dem när shopping-andan faller på!