Saturday, December 29, 2007

Solpanelsväska

Jodå, denna lilla goding till väska har en solpanel som laddar ett batteri inne i väskan som i sin tur kan användas för att ladda mobil, iPod eller likanande. Det gäller bara att ställa ifrån sig väskan med solpanelen mot solen, en solig dag kan batteriet bli full-laddat på 6-8 timmar.

Logan, en snygg och miljövänlig väska. Den kostar 412 dollar vilket kanske inte är mycket för er därute som köper designerväskor, men dryga 5-10 gånger så mycket som jag vanligtvis lägger på en väska!

4 comments:

Anita said...

Tack for en valdigt informativ blogg. Nu har jag ett stalle att ga for att halla mej politiskt up to date under val rorelsen.
Det var ju en jatte bra ide med en vaska som kan anvandas for att ladda cellphones etc. Tyvarr ar ju dessa nya trend prylar aldrig tillverkade for 'the average Joe.' Det blir ju ofta en status grej, att aga dyra miljo riktiga bilar, ekologiskt byggda hus, organisk mat fran dyra special affarer, typ New Seasons, Whole Foods osv. 'Vanligt folk' har ju inte rad. Jag hoppas att dessa varor en dag blir tillgangliga aven for den 'lilla' manniskan, annars kan det ju kvitta. Da blir det ju bara annu ett satt for de mest valbargade att kunna sla sej for brostet och kanna sej moraliskt overlagsna.

Mathias said...

Kool men dyr, och tyvärr är 8 timmar sol ungefär vad vi har fått hittills under hela December här hemma...

Monica said...

Anita, vad kul att du hittar lite matnyttig information här hos mig :).

Nej, det är ju klart att vem som helst inte har råd med en väska på över 400 dollar. Men precis som du skriver får man ju hoppas att det snart blir så att mer än de med massor av pengar kan köpa dessa prylar. Jag undrar just hur lång tid det kommer att ta innan ekologisk mat kommer att hamna på var mans bord...eller kommer det inte att ske? Jag skulle ju verkligen vilja tro det...

Mathias, du får väl flytta tillbaka till soliga Kalifornien då...så att du kan köpa den där väskan ;)

Anonymous said...

Tak for de interessante oplysninger