Tuesday, November 6, 2007

Imse Vimse...

Imorse när jag skulle torka ansiktet så trillade den här krabaten ur handduken. iiiiiiiiiiiiiii (ok, barnen är här, skärp dig)...iiiiiiiiiiiiiiåååååååååååååååhhh, vilken fin spindel. Har ni sett!



Det var för övrigt den största spindeln jag sett här. Vi har ju inga sådana där ludna, stora, håriga rackare här som finns på andra håll i landet. Och det är jag evigt tacksam för!

5 comments:

Petchie75 said...

Hu, jag skulle också ha blivit ganska skraj! Hur stor är den spindeln? Är den farlig?
Igår när jag satt med datorn vid köksbordet föll det ner en spindel rakt framför ögonen på mig - jag är egentligen inte längre så rädd för spindlar men den "took me by surprise" så min mamma fick ta bort den, ha ha.

Annika said...

Fy för den snåle...Vet du vad det är för sort???
Vi har ju också en del skönheter i huset ibland, bla Wolf Spiders och Tree spiders..stora rackare som gör mig knäsvag. HUR fick du ut den?

Fia said...

Jag hade nog inte fixat att gå från iiiii till ååååå, oavsett barn i närheten eller inte. Och du har en bild på den medans den fortafarande lever??? Hjälp!

Anonymous said...

Bra jobbat som gick från iiiihhhh till ååååhhhh, det får jag nog öva på....
Tycker de där krypen är fruktansvärt äckliga, kommer nog aldrig vänja mig vid alla stora spindlar som finns här. Din spindel ser obehagligt stor ut. Usch!

Monica said...

Petra, spindeln var väl sådär 5cm i diameter med benen. Så ingen jätte direkt! hehe, så du hade också en spindel-surprise igår :)

Annika, har faktiskt ingen aning om vad det är för en sorts spindel. Hur jag fick ut den..ehummm, maken tog ihjäl den (jag hade annat för mig...tyyyyp ;)

Fia, det var faktiskt maken som kom på att vi skulle plåta den, så det är tack vare honom den lille rackaren hamnade på vår blogg :)

Anne, den var inte sååå stor, men tillräckligt för att jag tyckte det var obehagligt att han trillade ur min handduk...