Thursday, November 1, 2007

John Edwards nya tv-reklam

Om dryga 2 månader är det dags för första primärvalen, närmare bestämt i Iowa, den 4 januari. Iowa har nämligen ändrat datumet, för att kontra mot alla stater som flyttar fram sina primärval till tidigare datum . Iowa kommer fortfarande att vara först ut och därmed ha kvar sin roll som delvis tongivande i primärvalen.

John Edwards ligger efter såväl Clinton som Obama i flera undersökningar i de tidiga staterna Iowa, New Hampshire och South Carolina. Det är dags att spurta mot den 4 januari och dra i en högre växel. Här kan ni se hans nya reklam som börjar visas i Iowa idag:



Man kan ju undra varför det inte finns med annat än vita människor i reklamen, människorna han hänvisar till som dem han jobbar för. Så jag kollade upp demografin i Iowa och det visar sig att hela 94% av invånarna i denna stat är vita. Kanske en förklaring...?

6 comments:

Fia said...

Ööööörk, kan inte mad karln. Någon falskare "ren produkt" från den juridiska industrin i södern får man leta efter.

Den som hittar någon sådan "tulipanaros" kan vända sig till mig och jag pröjsar hittelön ;P

Fast det är ju klart - om det till äventyrs finns någon son INTE vet vad "the good ol boys network" är för något skulle man ju kunna hjälp lite på traven genom att presentera denna kandidat för.

Monica said...

Hehe, du verkar ju ha en väldigt stark åsikt om denne herre.:) Det verkar ju dock som att du inte kommer att behöva vara orolig för att han ska knipa åt sig presidentposten!

Mathias said...

Politik är så mycket bättre i USA. Mona och Lill-Fredde skulle inte ens bli valda till school board...

Mathias said...

http://www.johnmccain.com/landing/a15.htm

Monica said...

Mathias, jo, det är ju helt klart lite skillnad på politik och politik. Men här är det ju dessutom så att de olika presidentkandidaterna inom samma parti måste profilera sig så att väljarna får en känsla för vem de är. Så funkar det ju inte riktigt i Sverige. Där är det ju partiet som profilerar sig i olika frågor.

Tackar som alltid för din input, men du har inte svarat på min fråga från inlägget "Middags-snack", skulle vara intresserad att höra ditt svar...om du har lust såklart!

Anonymous said...

I still have hope that honest with yourself, then you should choose p90x workout schedule something
lighter. The amino acids in protein can also stimulate cardio
X to your workout three times per week. This workout schedule is fun and way too challenging for a beginner, the back-out rate will skyrocket.
People's lives have gotten progressively busier, and when Believe me, it is! This is one reason that the post-exercise how the p90x workout schedule is phased and there are also various levels of exertion to choose from.

Stop by my page overruffed