Sunday, September 23, 2007

Behöver du en ny pyjamas

Idag när jag var på Target så såg jag denna pyjamas för vuxna. Maken, jag, mysandes med varsin drink i våra nya pyjamasar. Kunde inte låta bli att fnissa åt tanken!

19 comments:

Fia said...

Ehum, jag har en sådan pyjamas. Jag köpte den för många år sedan då vi hade elavbrott i fyra dagar för jag ville vara VARM. Numera kryper jag i den då jag är på väg att bli sjuk, när fryser så man inte tror att man kan bli varm.

Fast skulle det hända något så räddningspersonal skulle komma till huset så skulle jag byta om.

Note till intresseklubben: min är blå och har åsnan Ior på.

Annika said...

Jag tänkte precis skriva ngt riktigt giftigt här om sådana pyjamasar men sen såg jag ju Fia ovan!! H, ha!!
Tycker ju dom ser helt knäppa ut även på småbarn, hur ska då inte en vuxen se ut...
Sorry, Fia!!! Blir full i skratt när du skriver att du skulle byta om innan räddningspersonalen kommer...Annars kan man ju bli misstagen för att vara en tele-tubbie!

Monica said...

Fia, jag kan verkligen tänka att den är varm och skön (ingen ironi i dessa ord), men i affären när jag såg den och försökte föreställa mig en myskväll med maken, ja, då började jag fnissa. När jag halade upp kameran och tog bilden, då fick jag ett och annat undrande ögonkast (kanske framförallt från tjejen som mitt framför mig tog ner just denna pyjamas från galgen).

Annika, ujdå, då var det ju tur att Fia skrev sin kommentar innan dig :). Min kotte på 1.5 år har en sådan pyjamas och jag tycker att det är kanon för det håller ju honom varm och eftersom den är en del så slipper man det här med att överdelen åker upp och han bli kall om lilla magen. Men resten av familjen har inte denna typen av pyjamas...:)

SweFlo said...

Jag tycker att om någon ska ha en sådan pyjamas så är det Fia! Det passar liksom till din starka personlighet! Rock on! Men jag får ju säga att jag hellre bryter ett ben än blir sedd i ett sådant påhitt! ;-)

Anonymous said...

haha, ser ju urkul ut !!! en sån MÅSTE jag ha.

Anonymous said...

ha ha sicken erotikdödare, detta måste vara sängkammarvarianten på att simma i vassen....mmmmm där tänker man Victorias Secret...men hockus pockus så dyker en lila variant av B1 & B2 upp....


lev väl, Mackan

Desiree said...

Åh fy, det var nog bland det gräsligaste jag har sett på länge. Nästan kinky som någon förvuxen sparkdräkt för vuxna. Jag ryser.Den är säkert varm och skön men en sådan kommer inte över min tröskel.

JaCal said...

Ja jösses... har sett att de finns för vuxna - men aldrig tänkt tanken. Men nu när jag tänker efter vore det ju inte helt fel på landet i skärgården... Jag gillar ju inte att frysa - haha !

Dottern hade när hon var liten och sonen ska få nu i vinter - de är ju helt perfekt för barn som aldrig har på sig täcken mer än 10 sekunder. Sova i en filt - perfekt för vårt, på vintern ganska kalla hus på natten.

Jag är övertygad om att Fia är jätte fin i sin Ior pyjamas så det så! ;-)

Monica said...

Sweflo, hehe, nu hoppas jag ju att du inte ska behöva välja mellan denna pyjamas och bryta benet ;)

Bloggsmurfen, jag kan tänka mig att pyjamasen passar en smurf förträffligt :)

Mackan, man kanske kan ha Victorias Secret under pyjamasen? ;)

Desiree, ja, innan jag såg denna pyjamas på Target så trodde jag att denna typen av pyjamas endast gjordes för de minsta. Det var väl därför som jag reagerade och halade upp kameran!

Jacal, jodu, min dotter har haft dem och nu har min son dem. Jag tycker faktiskt att de är super just för att det blir ganska kallt om nätterna och att det då inte glipar och att man inte behöver sätta på strumpor som det ju finns en chans att småttingarna drar av sig!

Anonymous said...

Hej! Jag undrar var man kan köpa en sådan sparkdräkt för vuxna? Hör av dig! // kinajohansson47@hotmail.com

Anonymous said...

JA vaaaaart kan man köpa en sådan? jätte tacksam för svar CathlenGubel@hotmail.com

Anonymous said...

Hejsan! :) Har varit på jakt efter en sån pyjamas! Var exakt hittade du den?? :)

Anonymous said...

Oj, kom på att du kanske ska ha någonstans att skicka svar :P
PetitLiin@hotmail.com
Vill jättejättejättegärna veta vart man kan få tag i en sån!! :)

Martina said...

hej hej! jag hittade precis detta inlägg och jag blev sjukt sugen på att köpa en sån där!! exakt VART har du hittat dem?? Maila gärna svaret till mig!!
marretiina@hotmail.com
TACK

Anonymous said...

Men gud har letat typ överallt efter en sån.. Snälla kan inte du mejla mig vart du har köpt den, skulle bli otroligt tacksam..

saffa-145@hotmail.com

Anonymous said...

Hej Monica! :) Vad är target? (Var ligger det etc.?) Vad kostar denna underbara "onesie"?

Anonymous said...

mejla mig (den sista anonyma) oscar.barman@hotmail.com Snälla! Vill verkligen köpa en i julklapp till min bror!! :D

Anonymous said...

Hej, jag instämmer med föregående och vill gärna veta vart denna underbara dräkt finnes? maila gärna på
camilla@suresec.se!

Anonymous said...

Hej Jag har letat efter en sådan pjamas länge nu och hittarde bara till affärer utan för sverige.. kan du inte säga mig var du hittat denna pjamas.. hör av dig till mig på Tigers_flicka@hotmail.com

Tack på förhand