Saturday, September 22, 2007

Premiär

Första regnet för säsongen (ok, vi har ju varit hemma i Sverige och fått en dos också). Barnen tyckte att det var spännande, så på med finfina svenska regnställen (fattar inte att det inte finns kvalitativa, snygga regnställ här, det regnar ju trots allt här under vintermånaderna) och ut i regnet!

7 comments:

Lotta K said...

Nämen precis sådär känner jag också! Önskar jag hade ett galonställ! Surar över att mina tretorn inte fick plats när jag lämnade Sverige för några veckor sedan. Men regncapen åker på i alla fall och ensam blir jag nog on the trail i Los Gatos.

Fia said...

Varför inte söka ett small business loan och börja importera dem hit till USA?
;P

Desiree said...

Så söta de är i sina fina färggranna regnställ.

Monica said...

Lotta, så du bor i Los Gatos! I somras var jag där för första gången, såååå vackert och den lilla centrumgatan med de små husen är ju bara för fin! Bra skolor också, eller hur?

Jag vet, jag skulle också tagit med mig mitt seglarställ och schyssta regnstövlar från Sverige i somras, men det fick helt enkelt inte plats.

Och jo, det verkar som att de flesta i området håller sig inne i regn. Jag är alltid ensam med mina kottar i parken när det regnar! Barnen tycker ju dessutom att det är så kul och hoppa i vattenpölar och slabba med vatten!

Fia, jag var faktiskt inne på den iden för några år sedan, på allvar. Jag hade börjat göra en business plan och allt, köpt bok om att starta eget...men det blev inte så den gången.

Jag får så många kommetarer om barnens regnkläder och folk som undrar var de kan köpa dem. Förra gången jag var hemma i Sverige köpte jag 3 set att ge till dotterns kompisar i födelsedagspresent (hittade för väääldigt bra pris på Klädkällaren i Götet) och de var världens hit.

Desiree, tackar. Jag tycker just att våra svenska regnställ (typ Didriksson, Abeko) är båda snygga och kvalitativa...

Lotta K said...

Jo, jag bor i Los Gatos. Är uppvuxen i Bohuslän (Uddevalla), och sedan bodde jag i Göteborg i femton år innan jag flyttade hit.

Så jag gillar regn. En tjej från Alaska sa en gång "folk här tror att de SMÄLTER om de går ut i regn! Och det verkar stämma tycker jag.

Los Gatos är väldigt fint, på gränsen till fånigt tycker jag ibland. Den sidan som visas utåt är så otroligt nutttig. Men det finns vanliga människor också. Jag gillar att bergen är nära och hikingen börjar två minuter hemifrån!

JaCal said...

Helt otroligt att de finns så dåliga regnkläder! "Regnjackor" (oftast till tjejer - mer sällan till killor) men aldrig, aldrig byxor...

Våra har också svenska regnställ - inhandlade i Sverige - dottern var sååå lycklig för det regn vi fick i torsdags och fredags. Jag har mitt HellyHansen ställ här, liksom maken. Fick inte med mig riktiga gummistövlar i somras - hoppas jag kan få ner det nu på min resa i oktober.

Börja importera regnställ Monica - och sälj online! Det är så konstigt att de annars rätt sportiga amerikanarna i alla fall i denna del av USA inte kan vara ute när det regnar...

Monica said...

Lotta, så en annan go göteborgare over here ;) Och inte hamnade vi långt ifrån varandra här i USA heller!

Jacal, I am with you! Har inte sett några bra regnkläder i affärerna här. Om det finns några så ser de så plastiga ut.

Men visst, kanske borde jag ta upp iden om import igen...då jag gjorde mitt research för några år sedan så fanns det inte så många online-butiker som sålde bra regnkläder heller...det verkar ju finnas en marknad...eller så får man väl skapa en ;)