Sunday, September 9, 2007

Death at a funeral

En brittisk komedi om en dysfunktionell familj som samlas vid en begravning och allt bara spårar ur. Obesvarad kärlek, mörka hemligheter, drogade gäster, utpressning och trasiga familjerelationer i en komisk blandning. Helt klart en sevärd film om du är ute efter ett gott skratt!

8 comments:

Desiree said...

Den lät kul. Den får jag ta och gå och se.

Fia said...

Åh det låter som min sorts bio, men med tanke på valpen så får jag vänta tills den kommer på DVD...men stort tack för tipset!

Monica said...

Desiree och Fia, jag tror säkert att ni kommer att få er några goa garv!

Fia, det är väl klart att du kommer att tycka om den. Eftersom vi enligt Facebook är soulmates vad gäller vårt filmtycke :)

Anonymous said...

Haha, vi har ju enligt facebook inte samma filmsmak (märkligt som sagts förut och som konstaterat så ljuger facebook-testet). Den här filmen är helt i min smak. Älskar brittiska filmer!
Har du fler brittiska filmtips, hojta gärna till!

Monica said...

Anne, jag blev helt klart mer än förvånad över Facebook testet! Trodde du och jag var soulmates :)

Vet du, vad synd att vi alla bor så långt borta från varandra. Hade ju varit såååå kul med tex en biokväll :)

Snart börjar ju Oscar-säsongen, dvs alla de filmer kommer ut som förmodligen blir nominerade. Vi är ett gäng som försöker att se så många av de nominerade filmerna som möjligt...så snart går vi in i en intensiv biobesökarperiod. Då blir det mer filmtips!:)

Anonymous said...

Yes, härligt med mer filmtips! Ser fram emot det! Jag brukar försöka se alla Oscars nominerade filmer. I Sverige var det dock svårt pga allting släpps så sent där, så jag fick se flera av de nominerade filmerna efter Oscarsgalan. Hur kul är det... Men nu kan jag ju se alla före, Jippie, kul för en filmintresserad typ.

JaCal said...

Perfekt! Vi ska få ha date i morgon - den får det bli! Behöver skratta mer!

Monica said...

Jacal, hoppas ni får en trevlig datenight! :)